Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









dinsdag 3 april 2018

Laat ik eens met een echte mop beginnen...



Waarom ik het een echte mop noem is omdat het vanmiddag is gebeurd.In mijn vrije uitloop uurtje was ik erin geslaagd om bij de kringloop winkel 3 dingen te kopen; A: een prachtige randloze spiegel van 45x100, een prachtig ikebana bakje van rode zandsteen en een grappig gedroogde plant element! Bij elkaar slechts 4 euro🙋
Als tijdelijk vrij scharrel haantje kwam ik onze klusjes man tegen.Werkelijk één van de weinige goed bedoelende medewerkers.
Hij had een paar dagen geleden een poging gedaan mijn chronisch verstopte douche wasbak te ontstoppen. Een halve middag was de man aan het ploeteren. Het resultaat was in ieder geval voor mij reeds acceptabel.
Maar....vanochtend kwam daar ineens de vakbekwame pijp ontstopper!
( Overigens vroeg een zeer jonge 'verzorger' mij ooit ineens of ik het verschil tussen pijpen en buizen wist...Het lukte mij om dit niet uit de hand te laten lopen, want ik vreesde dat 'buizen' niet zijn bedoeling was!)

  Dit was overigens nog niet DE mop.
Oké, ik kwam dus de klusjesman zomaar in het wild tegen en ik verklapte hem dat mijn wasbak nu nóg beter gerepareerd was.
En toen ontstond het volgende gesprek; De km. "Ja, wat wil je..de mijne is maar 7 lang, die van hem wel 15!!!"  Toen gebeurde het, ik bedacht het niet, het floepte er zomaar uit.
"Ach, ik wist niet dat u zo klein geschapen was?".

Dat is wat er echt ter sprake kwam, het ging namelijk over een elektrische ontstoppings- veer, die al draaiende het afvoer gat schoon maakte!
Die 7 van hem waren slechts 7 meter, en die van de zeer aardige jonge man- ontstopper was maar liefst 15 meter!
Hij vond me trouwens een heel leuke en gezellige man.
En, nee getrouwd was hij niet. Hij moest daar niet aan denken.
Een typische slaapfoto...

Moet er wel bij vertellen dat ik na weer een hectische dag, dodelijk vermoeid ben...

😜

1 opmerking:

  1. spontane leuke grapjes, dat zijn de beste :o)
    en echt, een mens zegt dikwijls wat verkeerd hoor!

    BeantwoordenVerwijderen